Зустріч директора Інституту з генеральним консулом Польщі Ярославом Дроздом.

У Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові відбулася робоча зустріч директора Інституту транскордонного співробітництва та європейської інтеграції (ІТСІ) Матолича Б.М. з генеральним консулом Польщі Ярославом Дроздом.
Директор ІТСІ поінформував про діяльність Інституту, основні досягнення та вказав та нові напрямки роботи Інститут на найближчу перспективу.
Зі свого боку, генеральний консул пообіцяв підтримку та сприяння розвитку транскордонної співпраці з регіональними агентствами розвитку різних регіонів Польщі, а також налагодження співпраці з Міністерством закордонних справ і Торгово-промисловою палатою Польщі.
На зустрічі було підкреслено, що Польща надалі залишається стратегічним партнером Львівської області, оскільки близько 30% усіх проектів за участю прямих іноземних інвестицій на Львівщини припадає на польських партнерів.
В ході зустрічі було досягнуто домовленості здійснювати обмін інформацією між ІТСІ та консульством щодо розвитку діяльності в сфері транскордонного співробітництва.