У м. Львів було підписано трьохсторонній Меморандум про наміри співпраці щодо реалізації проекту будівництва концесійної дороги «Краківець – Львів – Броди»

У м. Львів було підписано трьохсторонній Меморандум про наміри співпраці щодо реалізації проекту будівництва концесійної дороги «Краківець – Львів – Броди» між Львівською обласною державною адміністрацією в особі голови ЛОДА В.В.Шемчука, Інститутом транскордонного співробітництва та європейської інтеграції м.Львова в особі президента Інституту Т.В.Федака та Агенцією регіонального розвитку м. Жешува в особі виконавчого директора Агенції Й.Я. Мрочка. Даний меморандум сторони підписали з метою активізації двосторонньої міжрегіональної співпраці, зокрема промоції інвестиційного клімату прикордонного регіону та сприяння процесові розвитку інфраструктури.

Усвідомлюючи необхідність підтримки та розвитку стратегічних ініціатив Львівської області, сторони домовились:

  • об’єднати власні зусилля та використати наявні можливості для спільної координації дій в реалізації проекту будівництва концесійної дороги «Краківець – Львів – Броди», що значною мірою сприятиме розвитку інфраструктури Львівщини та покращенню співпраці громад сусідніх держав;
  • підтримати ініціативу створення Робочої групи з питань реалізації проекту будівництва концесійної дороги «Краківець – Львів – Броди» як дорадчого органу при Львівській обласній державній адміністрації;
  • долучитися до участі в роботі цієї групи для обговорення і вирішення питань, пов’язаних з реалізацією вищезгаданого проекту.